Vitvaror från Electrolux

electroluxElectrolux har ett brett sortiment med produkter som tar hand om din tvätt. Tvätta, torka och få strykhjälp på köpet. Upptäck hur du enkelt kan spara tid utan att anstränga dig och att alltid ha dina bästa kläder tillgängliga.

Electrolux tvättsystem används av professionella tvättinrättningar världen över. Vår utrustning används av proffs och har därför testats och trimmats av de mest krävande användarna i de svåraste situationerna.

Läs mer

Vitvaror från Cylinda

cylinda tvatt

Sedan 1958 har vårt fokus varit att skapa en problemfri vardag för Sveriges alla hushåll. Vitvaruväljaren hjälper dig att hitta rätt Cylinda, vare sig det är en tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, spis, ugn, frys, kyl, kylfrys eller fläkt du är på jakt efter.

Medan du letar fortsätter vi ta fram vitvaror som förenklar din vardag och jobbar på i det tysta. Dag efter dag. År efter år.

Läs mer

Vitvaror från Bosch/Siemens.

bosch

Vi är även återförsäljare av Bosch/Siemens vitvaror.  Ring oss eller skicka ett meddelande från sidan, skriv modell så återkommer vi om pris och övriga upplysningar.

BOSCH har arbetat länge och hårt för att kunna erbjuda de produkter de har idag. Produkter i absolut toppklass oavsett om det handlar om avancerad teknik, hög kvalitet, nya funktioner eller tidlös form. Vad som gör det perfekta köket är individuellt men genom Bosch breda utbud är de nästan helt säkra att de har just det du söker.

Läs mer