Luftvattenvärmepumpar från Mitsubishi

lvpump-02Ecodan – komplett system

Ecodan är ett komplett system för värme och varmvatten. Värmepumpen tar energi från uteluften och transfererar energin till Ecodan kombitank för vidare uppvärmning av vatten till radiatorer, golvvärme och varmvatten. Ecodan Luftvattenvärmepump passar olika husstorlekar och är noggrant utvecklad för att ge varmvatten till antingen traditionella radiatorer eller golvvärmesystem.

Flexibel lösning

Ecodan Next Generation luft-vatten värmepump finns i flera olika utföranden och storlekar vilket gör att du kan göra det optimala valet för just ditt hus.

Innerdelen är inte mer än 1,6 meter hög men är trots detta utrustad med en varmvattenberedare som rymmer 200 liter vatten. Tack vare att Ecodan Next Generation är liten och kompakt så är den enkel att installera i alla sorters byggnader.

5-års garanti

Ecodan är utvecklad för att möta framtidens krav på varmvatten och uppvärmning. Lätt att installera, energisnål och unik värmeeffekt – Ecodan är idealisk för både planeraren, installatören och användaren. Ecodan Next Generation sparar pengar, energi och är skonsam mot miljön. För din trygghet följer en 5-årig garanti med vid ditt köp av Ecodan som är installerad av certifierad kylinstalltör och monterade under föreskrivna förhållanden.

Starkast enligt Energimyndigheten

Mitsubishi Electric har för vana att alltid testa sina värmepumpar. För kundens skull men även för vår egen skull. Vi vill givetvis att våra värmepumpar skall vara lönsamma i längden och ett optimat val för kunden.

Testet visar att det finns stora besparingar att göra för den som installerar en luft/vattenvärmepump från Mitsubishi Electric. Till skillnad från många andra värmepumpar är kompressorn hos Ecodan varvtalsstyrd vilket bidrar till den goda energieffektiviteten.

Ecodan är enligt Energimyndigheten en av de starkaste på marknaden!

Läs om testresultatet på vår Ecodan och jämför med andra luft-vattenvärmepumpar.

Installation

Vi tar gärna på oss totalentreprenad över installationen så att den går så smidigt som möjligt och att det ska orsaka er så lite bekymmer som möjligt. 

Service av luftvärmepumpar

Vi har avancerad utrustning för framtagning av fullständiga prestanda hos värmepumpar.
Även enklare mätningar av värmepumpsanläggningar görs för att i ett tidigt skede kunna förutse missförhållanden hos villavärmepumpar.

Våra analysinstrument är väldigt tillförlitliga då det bygger på de termodynamiska egenskaperna hos det aktuella köldmediat.
För den enklare servicen använder vi instrument från Testo.
Dessutom kan vi göra uppföljningar och se hur maskinen förändras över tiden.

Kontakta oss när det gäller värmepumpar