Om oss

Vitvarufixarn Norr AB erbjuder försäljning av fastighetsmaskiner, vitvaror, boknings system, leasing avtal och serviceavtal. Och vi är auktoriserad serviceverkstad samt återförsäljare åt Electrolux Laundry System (Wascator).

I oktober 2012 startades Vitvarufixarn Norr AB av Fredrik Brännström och Robert Olofsson. Tiden går och textstilvårdrummen växer med den, vi blickar framåt samtidigt som vi står med stadiga fötter i nutiden.


Vi är det personliga serviceföretaget där närheten till kunden prioriteras. Textilvårdrummen ska kännetecknas av att ge alla projekt extra uppmärksamhet och omsorg, vilket medför att projekten överstiger uppdragsgivarens förväntningar på praktiska och funktionsdugliga lösningar. Vår filosofi är att alltid tänka efter före, på så sätt vet vi att vi skapar ett mervärde för er som kunder. Vi eftersträvar att alltid vara så effektiva som möjligt; ekonomiskt, tidsmässigt och kvalitetsmässigt.

Vi är en serviceverkstad som består av drivna och branschkunniga personer i blandade åldrar med mångårig samlad erfarenhet.Vi har Elbehörighet och certificerad kyltekniker i företaget.

Vi är ett komplett servicebolag som jobbar inom alla områden inom tvättstugelösningar. Vi har kompetensen inom bl. a. Automatdosering, luftflödesmätning, tvättmedel, tvättråd, energifrågor,boknings- och betalsystem, fastighetsskötarutbildningar, installationer, service m m.

VÅRT MOTTO ÄR MÅNGSIDIGHET OCH ENKELHET.

Vi har kontoret i Skellefteå på Svedjevägen 5.

Fredrik Brännström
Ansvarig försäljning & bokningssystem
0910 – 21 59 80
fredrik@vitvarufixarn.se  

Adam Björk
Ansvarig vitvaruservice & montage
0910 – 21 59 81
adam@vitvarufixarn.se 

Robert Olofsson
Ansvarig värmepumpar & Professionell tvätt
0910 – 21 59 86
robert@vitvarufixarn.se  

Erik Jonsson
Servicetekniker
Värmepumpar & service
0910 – 21 59 84

Philip Hedlund
Servicetekniker
Vitvarumontage & service
0910 – 21 59 82