Tvätt av yrkeskläder

Det finns två bra saker du kan spara med tvätt i egen regi: tid och pengar
Oavsett storleken på företaget lönar det sig i regel att tvätta i egen regi. Det har visat sig att den som går över till att tvätta i egen regi mycket snabbt kan tjäna in initialkostnaden för utrustningen. Förutom ren pengavinst får du dessutom full kontroll över textilhanteringen. Inget övertvättas, slitaget minskas och kläderna behåller sitt utseende och sin funktion.

Det räcker inte alltid att kläderna blir rena

Inom många yrken är skyddskläderna en oumbärlig del av utrustningen.
Det är därför mycket viktigt att klädernas skyddande funktion finns kvar även efter tvätt. Förutom att tvättas i rätt temperatur kan plaggen behöva impregneras, desinficeras eller antistatbehandlas.
Kraven kan vara stora och variationerna många, men våra maskiner programmeras exakt så att de uppfyller kraven för olika typer av plagg.
Vi har många kunder som upptäckt fördelarna med tvätt av yrkeskläder i egen regi. Vi hjälper dig att hitta den lösning med professionella tvättmaskiner och torktumlare som passar ditt företag och dina lokaler bäst.
Vi dimensionerar, projekterar och installerar. Om du sedan väljer att teckna ett fullserviceavtal med oss är du helgarderad. Det innebär nämligen att våra professionella servicetekniker sköter all service och tillsyn av din nya utrustning.