Vitvaror från Bosch/Siemens

Vi är även återförsäljare av Bosch/Siemens vitvaror. Ring oss eller skicka ett meddelande från sidan, skriv modell så återkommer vi om pris och övriga upplysningar.

BOSCH har arbetat länge och hårt för att kunna erbjuda de produkter de har idag. Produkter i absolut toppklass oavsett om det handlar om avancerad teknik, hög kvalitet, nya funktioner eller tidlös form. Vad som gör det perfekta köket är individuellt men genom Bosch breda utbud är de nästan helt säkra att de har just det du söker.

Varför välja Bosch?

Kanske för att vi tänker på minsta lilla detalj och inte lämnar något åt slumpen. Eller för att vi tillverkar några av världens mest energisnåla och kvalitativa vitvaror. Eller för att hela vår verksamhet präglas av ett hållbarhetstänk, från produktion och logistik till Robert Bosch Stiftungs arbete med välgörande ändamål.

Installation & Service

Vi är ett service- och installationsföretag som sköter allt från installationer, reparationer, och projektering. Du som kund ska kunna känna trygghet i att få en liten reservdel hemlevererad till att ha ett företag som sköter allt från leverans till installation och projektering.
Vi är en komplett leverantör av utrustning till kök och tvättstugor. Skulle reparationen inte vara möjlig hemma hos er, tar vi hem utrustningen och slutför reparationen i vår verkstad.