Vitvaror från Cylinda

Sedan 1958 har vårt fokus varit att skapa en problemfri vardag för Sveriges alla hushåll. Vitvaruväljaren hjälper dig att hitta rätt Cylinda, vare sig det är en tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, spis, ugn, frys, kyl, kylfrys eller fläkt du är på jakt efter.

Vad är det som bara går och går?

Cylinda har alla vitvaror du behöver för en fungerande vardag. Och är man en barnfamilj som tvättar ca 1,4 ton tvätt per år kan det vara på sin plats med en maskin som bara går och går.

Vitvarufixarn Norr AB är återförsäljare åt 3 st stora varumärken. Vi säljer också reservdelar, ring eller lämna ett meddelande under fliken "Kontakta Oss" så beställer vi och återkommer till dig när delen kommit till oss.

Installation & Service

Vi är ett service- och installationsföretag som sköter allt från installationer, reparationer, och projektering. Du som kund ska kunna känna trygghet i att få en liten reservdel hemlevererad till att ha ett företag som sköter allt från leverans till installation och projektering.
Vi är en komplett leverantör av utrustning till kök och tvättstugor. Skulle reparationen inte vara möjlig hemma hos er, tar vi hem utrustningen och slutför reparationen i vår verkstad.